Категорії
Здоров'я та догляд за собою

Гінекологія у медичному центрі «Veromed»

Гінекологія у медичному центрі «Veromed»

Лікар-гінеколог медичного центру «Veromed» займається діагностикою, профілактикою та лікуванням жіночих захворювань. Це можуть бути запальні процеси матки, придатків матки, запальні та фонові захворювання шийки матки, піхви та багато інших. Лікарська практика показує, що 10-15 відсотків жінок, які почуваються абсолютно здоровими, дізнаються про гінекологічні захворювання різного ступеню тяжкості під час проходження медичних оглядів. Такий у лікаря-гінеколога показаний абсолютно всім жінкам принаймні раз на рік.

Приватна жіноча консультація у Львові

Якщо вам потрібен хороший досвідчений лікар-гінеколог, ласкаво просимо до медичного центру «Veromed». Їхні спеціалісти можуть оцінити фізіологічні і патологічні стани організму, діагностувати гінекологічні захворювання, дізнатися про їхні симптоми, щоб підібрати відповідне  ефективне лікування. Є потреба у консультації гінеколога, хочете пройти обстеження, здати аналізи, визначити вагітність, зробити ультразвукове дослідження (УЗД) органів малого тазу, тоді звертайтеся до медичного центру «Веромед». 

Кому потрібен гінекологічний огляд?

Проходити гінеколога необхідно і молодим дівчатам, і майбутнім мамам, і дорослим жінкам, адже контролювати стан репродуктивних органів та молочних залоз, вкрай необхідно для недопущення розвитку патологій. Прийом лікаря-гінеколога складається не лише з консультації, а й з огляду пацієнтки на гінекологічному кріслі із забором аналізів, пальпації грудних залоз, що дозволяє виявити нетипові ущільнення. Для повноти картини лікар-гінеколог назначає УЗД органів малого тазу, яке проводиться трансвагінально, та молочних залоз. У медичному закладі для діагностики є сучасна високоточна апаратура. Усе необхідне в одному місці: і консультація, і УЗД, і аналізи та маніпуляції.

Симптоми, які не можна ігнорувати

Часто жінки відвідують гінеколога тоді, коли інтимні проблеми починають турбувати, завдають дискомфорту, протікають болісно. Багатьох симптомів можна уникнути, якщо проходити плановий огляд. Симптоми, які вимагають консультації лікаря з гінекології:

  • Рясні хворобливі менструації, порушення циклу або його відсутність, кровотечі між менструаціями.
  • Болісні відчуття в молочних залозах, ущільнення, не пов’язані з менструацією.
  • Виділення з піхви, які мають неприємний запах та нетиповий колір, свербіння. 
  • Болі внизу живота, які виникають незалежно від фази циклу, неприємні відчуття при сечовипусканні.
  • Дискомфорт і хворобливі відчуття під час статевого акту.
  • Перші прояви менопаузи.
  • Вагітність чи її планування.

Підготовка до огляду гінеколога

Перед оглядом лікаря-гінеколога необхідно дотримуватися правил особистої гігієни, однак не занадто прискіпливо, щоб не вимити мікрофлору, що вкрай важлива для дослідження. Крім того, варто знати менструальний цикл, його довжину та періодичність хоча би за кілька останніх місяців. Оптимальний час для візиту до лікаря-гінеколога – 7-9 день менструального циклу, який рахується з першого дня менструації, тобто це перші дні після її завершення. Регулярне обстеження у гінеколога, вчасні лабораторні дослідження, ультразвукова діагностика дозволять на ранній стадії виявити різні жіночі захворювання, в тому числі й онкологічні. Для кожної жінки вибір гінеколога та медичного закладу є важливим, тому варто довіряти лише кращим спеціалістам. 

Які захворювання лікує гінеколог?

Гінеколог супроводжує жінку від першої менструації до менопаузи, допомагаючи підтримувати здоров’я і зберігати красу на довгі роки. Не секрет, що після 40 років організм потребує додаткової турботи, тож регулярне спостереження дозволяє своєчасно розробити комплекс заходів для того, щоб вікова перебудова пройшла легко, без істотних негативних наслідків. Лікар проводить діагностику та лікування безпліддя, патології шийки матки, патологічного клімаксу, запальних процесів, порушень менструального циклу тощо. Крім того, індивідуально підбирає контрацептиви, вводить і видаляє внутрішньоматкові спіралі. Також гінеколог лікує захворювання шийки матки, зокрема, ерозію, поліпи, кондиломи, міоми, кісти, ендометріоз та багато іншого. Жінки мають право мати доступ до якісної медичної допомоги у медичному центрі, котрому довіряють.