Категорії
Здоров'я та догляд за собою

Pyunkang Yul – огляд бренду

Pyunkang Yul (Пенкан Юль) – це корейський косметичний бренд, який з’явився на базі широко відомої клініки Pyunkang Oriental Medicine Clinic. Клініка спеціалізується на лікуванні атопічного дерматиту та інших захворювань шкіри за допомогою традиційних методів.

У 2018 році вони вирішили випустити лінійку догляду для чутливої ​​та реактивної шкіри, для якої важко підібрати ефективні та делікатні засоби.

У терапії вони використовують лише натуральні рослинні компоненти. Тому в складах косметики від Pyunkang Yul  ви не зустрінете ні вітаміну С, ні ретинолу, жодних інших активів із подразнюючим потенціалом.

Ключовими інгредієнтами в їхній лініїдогляду є корінь астрагалу, корінь коптису та екстракт жимолості, які мають відновлюючі, заспокійливі та антигістамінні властивості.

У складах засобів Pyunkang Yul відсутні штучні аромати, барвники та агресивні консерванти. Формули доглядових продуктів дуже лаконічні: лише 5-15 інгредієнтів!

На всіх етапах створення косметики бренд дотримується мінімалістичного та екологічного підходу.

    • Вони не тестують косметику на тваринах.
    • Упаковка для косметики бренду виготовляється із пластику, який підлягає вторинній переробці.
    • При створенні упаковки для своєї косметики вони не захоплюються великими обсягами для економії води при виробництві.
    • Дизайн баночок дуже лаконічний, відсутні зайві деталі.
    • Етикетки виготовлені з паперу (у кого ви таке бачили востаннє?).
    • Назви замобів є максимально короткими, також без надмірностей.
    • Мінімалізм та скромність проявляється навіть у стратегії просування бренду.

Для кого створено косметику Pyunkang Yul?

  1. Для тих, кому набридла нескінченна погоня за новими баночками і хочеться простого людського back-to-basics.
  2. Для тих, хто «переборщив» з активним доглядом (ретинол, вітамін С та ін.), отримав сильне подразнення і потребує відновлення шкіри.
  3. Для власників чутливої, атопічної шкіри та тих, хто схильний до прояву алергічних реакцій.
  4. Для тих, хто любить простоту та орієнтований на екологічне споживання.

Відзначена нагородами косметика Pyunkang Yul не містить штучних барвників, ароматизаторів, силіконів та парабенів, що робить її нейтральною, та не подразнює шкіру. Продукти створені з ретельно відібраних, екологічно чистих натуральних інгредієнтів, які є надзвичайно ефективними та абсолютно безпечними для чутливої шкіри.

Основні переваги використання

Корейські рецепти Pyunkang Yul передбачають збереження гідроліпідного балансу епідермісу. В результаті шкіра обличчя стає більш здоровою, сяючою та позбавленою будь-яких недоліків. Що важливо, косметикою цієї торгової марки можуть скористатися навіть люди, схильні до алергії і мають проблемні шкірні покриви.

Асортимент продукції бренду

Пропозиція бренду включає продукцію, яка дозволить застосувати сім щаблів азіатського догляду за обличчям і досягти приголомшливих результатів.

    • Очищення – основа щоденної турботи про шкіру, мета якої – очистити її від забруднень та підготувати до подальших процедур. Для цього рекомендуємо вибрати очищувальну піну. Ніжна пінка з легкою формулою ретельно видаляє бруд та жир, що залишилися в порах.
    • Відлущування – прибирає омертвілі клітини епідермісу, покращує мікроциркуляцію, вирівнює тон шкіри. На цьому етапі варто вибрати пілінг, що відлущує. Він має форму гелю і під впливом тепла перетворюється на рідину, яка проникає у найглибші шари, ефективно очищаючи шкіру.
    • Тонізація – відновлює правильний pH та регулює роботу сальних залоз. Для цього підійде інтенсивно зволожуючий тонік Essence Toner із протизапальними та антиоксидантними властивостями. Препарат легкий, швидко вбирається та надає шкірі еластичність. До складу тоніки входить природний екстракт Astralagus Membranaceus.
    • Догляд із сироваткою Moisture Serum – призначений для зневодненої та жирної шкіри. Відповідна формула регулює вироблення шкірного сала та захищає епідерміс від втрати води. Сироватка містить екстракт кореня фенхелю та оливкову олію.
    • Ампульний концентрат Moisture Ampoule – зволожує шкіру, надаючи їй відчуття м’якості та заспокоює подразнення. Містить екстракт кореня коптиса, що володіє сильними властивостями, що регенерують.
    • Поживний та зволожуючий крем – призначений для всіх типів шкіри, особливо для чутливої та схильної до акне. Після нанесення вона стає гладкою та еластичною, має здоровий та сяючий вигляд.
    • Масляний догляд – містить комбінацію натуральних масел: соняшникова, жожоба, олія ши, герані та розмарину. Вони забезпечують максимальний антиоксидантний захист, надаючи шкірі ефекту зволоження та омолодження.
    • Крем для очей – зменшує темні кола, набряклість та дрібні зморшки, тонізує, живить, зволожує область навколо очей, роблячи шкіру гладкою та молодшою.

Купити оригінальні косметичні засоби Pyunkang Yul можна в інтернет магазині https://koreacosmetic.com.ua/ . У каталозі представлені найбільш популярні продукти бренду, які ви можете придбати з доставкою по всій території України.