Категорії
Рецепти

Найсмачніші начинки для домашніх суші

смачні начинки для суші

Суші в ресторані – це завжди смачно і красиво. Але іноді так хочеться не йти в кафе, а просто поїсти суші в затишній домашній обстановці… Звичайно ж, ви завжди можете замовити смачненькі суші на sushi33.ua. А можете спробувати приготувати цей японський делікатес самостійно!

З чим же краще робити домашні роли? Пропонуємо вашій увазі 5 найкращих начинок, які не залишать вас байдужими.

Сьомга + огірок + сир

На 150-200 г слабосоленої сьомги візьміть 2 середніх огірка і сир Філадельфія. Рибу і огірки наріжте смужками, на приготований рис покладіть широкий і плоский шматочок сиру, зверху викладіть сьомгу з огірками в один шар і загорніть рол.

Креветки + авокадо

Готовий шар рису змастіть тонким шаром майонезу – тоді рол не буде сухим. Зверху майонезу викладіть смугу з очищених креветок і поруч викладіть тонко нарізаний смужками авокадо. Загорніть рол і насолоджуйтеся неперевершеним міксом.

Копчений вугор + омлет

Для приготування цієї начинки вам знадобиться 2 яйця, соєвий соус, рисовий оцет та копчений вугор. Яйця розбийте в глибоку тарілку, додайте 1 столову ложку соєвого соусу і 1 чайну ложку оцту, все гарненько збийте і посмажте омлет. Коли омлет охолоне, наріжте його товстими смужками разом з вугром. Далі, на готовий рис просто викладіть вугор і омлет і загорніть рол.

Тунець + конбу

Конбу (морські водорості) можна придбати в магазинах або відділах, де продається все для суші. Рис для суші гарненько промийте, висипте в каструлю і варіть до готовності. Потім, додайте трохи рисового оцту, трохи цукру (1-2 столові ложки), сік половини лимона і сухі водорості конбу близько 10 г. Все добре перемішайте і протушкуйте ще 10 хвилин. Коли все охолоне, на лист норі викладіть рис з водоростями, зверху смужки нарізаного тунця і загорніть все це.

Болгарський перець + авокадо (огірок) + гриби

Цей рецепт неодмінно сподобається усім вегетаріанцям. Овочі попередньо вимийте і наріжте соломкою, гриби краще заздалегідь обсмажити або замаринувати. Рис трохи змастіть майонезом або м’яким вершковим сиром, зверху викладіть смужки перчика, авокадо або огірка і гриби. Загорніть всю цю смакоту, і насолоджуйтеся неперевершеними ролами.

Як в піцу і яєчню, в суші можна класти практично все, що завгодно – курку, корейську моркву, помідори, сир і т.д., це все буде відмінно поєднуватися, аби лише вам подобалися інгредієнти.

Приємного апетиту і творчого натхнення на кухні!