Категорії
Зачіски, макіяж, манікюр

Мода на українські малюнки в манікюрі на 2015 рік

манікюр з українськими мотивами

Який основний тренд в манікюрі ми побачили в минулому році? Жінки стали обирати українські малюнки. Квіти, орнаменти, мотиви на нігтях. Маки, троянди і вишиванки. Все це замовляли жінки на свої нігті. Читайте далі.

Хочемо поділитись з вами своїми спостереженнями, які ми робили в 2014 році. Це був дуже складний і напружений рік майже для всіх. В країні відбувались складні перетворення, але як відомо, щоби прийшло щось нове, доведеться позбутись старого. В кімнату, де вже повно меблів, не втиснеш новий гарнітур. Доведеться в першу чергу позбавитись старого, а так уже робити оновлення. Так саме і в країні. Ми викидаємо старе, те, що нам вже більше не личить і не пасує.

Як це відобразилось на світосприйнятті людей, зокрема на жінках? Дуже просто. Людям стали подобатись національні мотиви, вони відчули себе частиною чогось більшого. Не просто жителями країни, а саме її громадянами. І ця мода, вона ніби хвиля котиться по нашій країні, змінюючи все навкруги. Наприклад, людям подобається вставляти маленькі прапорці у вікна автомобілів, їм подобається розмовляти українською мовою, і їм подобаються сорочки з національними мотивами. Жінки, в свою чергу, обирають національні мотиви не тільки на одягу, а ще і в коштовностях, малюнках і манікюрі. Для прикладу, можемо навести салон «Ангельські нігті», який робить манікюр в Ужгороді за дуже доступну ціну. Звісно, це якщо порівнювати ціни в інших великих містах і невеликому обласному центрі, яким є Ужгород.

Що саме пропонує цей салон? Це тематичні малюнки на нарощених або звичайних нігтях. Саме український мотив став трендом в 2014 році. Його замовляли не тільки студентки, школярки, але як не дивно і дорослі жінки. Всім хотілося прийняти участь у подіях, які проходили навколо і висловити свою підтримку країні, яка бореться за кращу долю. Національні малюнки – це орнаменти, квіти і абстракції, які близькі до України. Це не завжди жовто-блакитні малюнки, а це і червоно-чорні, червоно-біло-чорні. Ви зможете знайти навіть подібні малюнки на їхньому сайті, в тематиці дизайнів.

Ми не знаємо, який буде цей рік, 2015. Чи будуть знов обирати українську тематику. Але нам дуже сподобалось, що переважна більшість людей вірить в Україну і допомагає їй. Хто в який спосіб, кому як зручніше. Але навіть той факт, що ваш манікюр може бути наближеним до долі вашої країни, робить нас гордими. Гордими за те, що нам є за що боротись. Гордими, що в нас відбуваються зміни. Гордими, що ми живемо в цей час, коли ми бачили минуле і побачимо майбутнє. Це майбутнє ми не застанемо надовго, життя не таке тривале в Україні. Але бути краплиною в хвилі змін так само важливо, як і бути однією малою сніжинкою і урагані, який змітає все погане і робить український день білим, спокійним і чистим. Вже дуже скоро зміни відбудуться з нами.