Категорії
Поради Свята й подарунки

Виїзні церемонії одруження: за чи проти?

виїзні церемонії одруження

Напевно кожна дівчина має уявлення про весілля своєї мрії ледь не з дитинства. Потім, плануючи цей день, ми хочемо щоб усе пройшло ідеально. Проте, сучасні РАГСи багатьом парам не здаються таким вже романтичним варіантом: вони все ще віддають «совком» і працюють (особливо на вихідних) як конвеєр. То ж, таки є причини задуматися над можливістю виїзної церемонії одруження. Далі я розповім вам про головні плюси і мінуси виїзних церемоній, щоби вам було легше визначитися із цією, чи не найважливішою, частиною весілля.

Спочатку – про позитивні моменти. Безперечно, виїзні церемонії одруження – варіант більш романтичний. Така церемонія схожа на хеппі-енд романтичного кіно. Ви можете обставити все під стиль свого весілля або так, як вже давно мріяли. Обравши певний ресторан, ви можете замовити проведеня виїзої церемонії прямо на місці святкування, на місці вашої першої зустрічі або ж в будь-якому затишному куточку вашого міста. А також вам не доведеться орієнтуватися на той час, на який вам призначать реєстрацію – виїзну церемонію буде проведено відповідно до вашого «графіку» весілля, якій зазвичай розписаний дуже щільно.

Завжди мріяли прочитати клятви вірності і кохання одне одному? Все, що захочете!! Бажаєте взяти більше однієї подружки нареченої – будь-ласка. Виїзна церемонія одруження робить можливими всі нетрадиційні дрібниці. Навіть якщо на вашому весіллі всі будуть вдягнені в певному стилі чи кольорі, «реєстратори» завчасно спитають вас про форму одягу і вдягнуться відповідно. Отже, тут вже справа буде за вашою фантазією! А ваш найнятий відеооператор чи фотограф зніме цю щасливу і романтичну мить, і у вас залишиться прекрасна пам’ять на все життя. Доречі, завітайте на сайт http://moya.in.ua/gallery/wedding/ і познайомтеся з роботами професійного фотографа Христини МОЙА – можливо, саме вона зробить найкращі фото з вашої церемонії!

Тепер же, і про недоліки. Як на мене, головним недоліком виїзних весільних церемоній залишається те, що вони – лише красива і романтична частина сценарію вашого весілля. Не більше, і не менше. Так як нашим законодавством заборонено виносити з РАГСів книгу реєстрації одружень, вам все одно доведеться попередньо зареєструватися в РАГСі: за день, тиждень, місяць… Отже, одружитися по-справжньому під час виїзної церемонії ви ніяк не зможете.

А як ви відносетеся до виїзних весільних церемоній? Чи варта ця маленька романтична історія того, щоб просто розписатися один раз формально, а вдруге – показово?