Категорії
Здоров'я та догляд за собою

Access Bars – що це, і кому підійде

Ласкаво просимо до Access Bars! Ця техніка базується на ідеї, що на голові людини знаходиться 32 точки, які відповідають за різні аспекти життя. Легким доторканням до цих точок можна  звільнити енергетичні блоки та сприяти розслабленню, ясності та благополуччю.

Під час сеансу Access Bars ви лягаєте та розслабляєтеся, тоді як ми легко доторкаємося до точок на вашій голові. Багато людей повідомляють про відчуття легкості під час сеансу, а деякі навіть засинають! Після сеансу ви можете помітити позитивні зміни в своєму настрої, рівні енергії та загальному благополуччі.

Access Bars підходить для людей різного віку та професій, і може бути корисним для вирішення різних проблем, включаючи стрес, тривогу, депресію та проблеми зі сном. Індивідуальні сеанси дозволяють очистити свідомість і підсвідомість від «сміття» для досягнення цілей. В результаті терапії позбавляємось суджень, які обмежують. Техніка Access bars сприяє розв’язанню багатьох питань та проблем зі здоров’ям, а також в фінансових та творчих сферах.

Якщо ви цікавитеся Access Bars або маєте якісь запитання, будь ласка, не соромтеся зв’язатися з нами https://center-therapy.site/access-bars/ . Ми з радістю поговоримо з вами та допоможемо вам відкрити багато корисних можливостей цієї потужної техніки.