Категорії
Мода і стиль

Porsche Design: спеціальний хронограф

Ви можете знайти більше оглядів, відео з інструкціями, бесіди, інтерв’ю та інший вміст, пов’язаний із розкішними годинниками, на нашому сайті.

Porsche Design вже кілька років поспіль є офіційним хронометристом ралі Ennstal Classic. Приблизно з 1993 року в австрійських Альпах проходить 620-мильне ралі класичних автомобілів. Щороку воно приваблює кілька сотень гоночних команд і користується шаленою популярністю серед шанувальників класичних автомобілів. Цього року Ханс-Йоахім «Штріцель» Штук взяв участь на своєму Porsche 911 F. Однак колишній пілот Формули-1, виконувач обов’язків президента Федерації автоспорту Німеччини та представник бренду Porsche Design не просто прийшов подихати свіжим альпійським повітрям. Він також представив новий хронограф, спеціально розроблений для Ennstal Classic, із серії індивідуальних годинників бренду.

Porsche на зап’ясті: новий хронограф для Ennstal Classic

Корпус моделі, як і багатьох годинників Porsche Design, виготовлено з титану з чорним покриттям. Циферблат і безель також чорні, а стрілки та індекси білі, що забезпечує ідеальну читабельність навіть у швидкісних умовах. Porsche Design вибрав яскраво-червоний колір для браслета та зовнішнього кільця циферблата – який колір краще підходить для годинника, натхненного швидкісними спортивними автомобілями? Браслет виготовлено з тієї самої шкіри, яку ви знайдете в салоні найкращих автомобілів Porsche.

Ще одна особливість — калібр WERK 01.100, який поділяє естетику з дисками Carrera Exclusive Design, включаючи знаковий логотип Porsche. Механізм заснований на Valjoux 7750 і був розроблений у партнерстві з фахівцями з механіки Concepto. Він сертифікований COSC і пропонує лічильники годин і хвилин, а також невеликий дисплей секунд і дати.

Зроблений на замовлення хронограф Ennstal Classic поставляється в спеціальній коробці з табличкою Ennstal Classic і має прейскурантну ціну 7850 євро (приблизно 9300 доларів США).

Porsche Design Individual Timepieces Ennstal

Якщо дизайн не зовсім у вашому стилі, ви можете налаштувати його відповідно до своїх смаків. Наприклад, ви можете змінити колір швів і колір циферблата, а також замінити весь браслет і ротор! Всього доступно шість варіантів ротора, кожен з яких розроблений за колісними дисками відомих моделей Porsche. Ви неодмінно знайдете те, що вам до вподоби, завдяки більш ніж 1,5 мільйонам можливих конфігурацій у програмі індивідуальних годинників Porsche Design. Чому б не спробувати свої сили в розробці власного годинника?