Категорії
Мода і стиль Поради

Купити вишиванку по своїй фігурі: поради від ukrglamour.com.ua

вибрати вишиванку по фігурі

Останнім часом вишиванка стала не тільки культовим одягом, частиною багатої історії нашого народу, витвором мистецтва. Сьогодні це ще й вживаний та популярний елемент сучасного одягу. Ми вже звикли, що дівчатка та хлопчики дитячих садочків та шкіл нашої країни на всі свята неодмінно прикрашають себе вишиванками, не дивує і кількість людей у національних костюмах під час свят.

Чоловіча вишиванка на льон фотоАле українки поповнюють свої повсякденні гардероби цим самобутнім, гарним, оригінальним та напрочуд зручним одягом. Адже вишиванка чудово пасує і до джинсових брюк, і до ділового костюму, в залежності від крою може бути окремим нарядом. Існує досить поширене помилкове твердження, що у вишиванці жінка виглядає повнішою, ніж насправді. То не так – вона може прикрасити будь-яку фігуру, важливо тільки купити вишиванку відповідно до своєї статури. Тут ви знайдете кілька корисних порад від http://ukrglamour.com.ua щодо правильного вибору вишиванки.

Правила вибору вишиванки по фігурі

Один відомий французький модельєр колись сказав, що найкращою моделлю він вважає палицю – ніякі особливості не будуть відволікати уваги від його шедеврів. А живі жінки усі різні, і від вибору одягу залежить враження, яке вони справляють. То вибираючи вишиванку важливо враховувати наступне:

  • Вишивка на сорочці візуально збільшує ту частину, на якій розташована. Таким чином можно «додати» собі 1-2 розміри у потрібному місці.
  • Якщо плечі широкі, краще відмовитися від вишивки на рукавах, а крій сочки обрати з рукавами типу «реглан». Відволікати увагу від широких плечей та робити фігуру більш жіночою буде вишивка на рукавах, розташована рівні талії, особливо, якщо сорочка довга та з поясом.
  • У багатьох жінок проблемним місцем є животик. Занадто простора сорочка, як і дуже вузька не прикрасить фігури. Краще обрати достатньо вільний крій, але не дуже об’ємний. Чудово скриє проблемне місце вишивка на груді та на подолі сорочки. Гарний ефект дає пояс, якщо взуття на високих підборах – то занижений.
  • Особливо уважно треба підбирати сорочку для фігури з широкими стегнами. Найкраще буде виглядати вишиванка темного кольору з широким вишитим поясом.

Окрім вибору вишиванки, яку ви можете придбати за посиланням http://ukrglamour.com.ua/vyshivanki/, важливо зі смаком її скомбінувати, враховуючи особливості своєї статури та вік. Вишиванки чудово виглядають зі спідницями годе та карандаш, зі світлими брюками, джинсами. Вони підкреслюють жіночність фігури, стануть модною та оригінальною складовою вашого особистого стилю.