Категорії
Мода і стиль Поради

Жіноче взуття – родзинка Вашого стилю

модне жіноче взуття "Легкі Кроки"

Створити власний стиль досить просто, але головна умова – гармонійне поєднання одягу із аксесуарами, і, звісно, взуттям. В жіночому гардеробі можна знайти безліч пар взуття. Звісно, усі ці пари будуть абсолютно різними за стилем, кольором, формою. Це й не дивно, адже кожен образ вимагає ретельного підбору пари взуття. Наприклад, якщо Ви плануєте вдягнути витончену жіночу сукню у діловому стилі, тоді краще звернути увагу на жіночні та елегантні туфлі-лодочки. Щоправда, лодочки чудово поєднуються навіть з джинсами.

Стильне жіноче взуття може бути зайвим для поєднання з певним одягом, навіть якщо зараз зірковий час цього виду взуття. Придбання трендової пари – це лише частина успіху. Шанси на тріумф зростають, якщо Ви зможете гармонійно поєднувати взуття з усіма іншими аксесуарами та одягом. На сторінках інтернет-магазину Легкі Кроки Ви знайдете трендове жіноче взуття, яке приємно Вас вразить своїм асортиментом і привабливим зовнішнім виглядом.

Ми слідкуємо за модою, тому завжди готові проконсультувати та порадити. Наразі, декілька стильних порад:

Зверніть увагу на черевики, босоніжки та туфлі на тракторній підошві. Жіноче взуття на тракторній підошві  – тренд, який ось вже декілька сезонів поспіль залишається на вершині моди та дефілює на самих модних подіумах. Тракторна підошва виглядає оригінально, а також забезпечує оптимальну стійкість та впевненість під час ходи. Не слід думати, що взуття з тракторною підошвою буде виглядати не так гарно, як, наприклад, тоненький каблук. Щойно Ви приміряєте одну з трендових пар, як з першого погляду закохаєтесь та будете гармонійно поєднувати з будь-яким одягом. Найкращі композиції жіночого взуття з тракторною підошвою з: короткими спідницями та сукнями, джинсами, шортами, комбінезонами.

Універсальне жіноче взуття – балетки. Скільки пар балеток у Вашій стильній шафі? Насправді, даний вид взуття можна носити із задоволенням навесні, влітку, восени. Бажано не потрапляти під дощ, а носити виключно у суху погоду. Балетки надзвичайно зручні, а поєднати з ними Ви зможете будь-який одяг: від улюблених зручних джинсів, до улюбленої літньої чи весняної сукні. У літню пору оптимальним варіантом будуть балетки відкриті. Відкрита передня частина дозволить відчувати комфорт при тривалій ході у жарку погоду. Звичайно, на якості економити не варто. Обирайте балетки шкіряні, в яких ноги не будуть запотівати, а Вам буде легко і зручно від самого ранку і до вечора.