Категорії
Мода і стиль Поради

Топ-5 трендів 2017 року, за допомогою яких можна перетворити свій гардероб

модні тренди своїми руками

Ну, хто не любить одягатися красиво?! Коли мова заходить про стильні ексклюзивні обновки для гардеробу, у більшої половини дівчат очі буквально починають світитися в передчутті красивих речей. Правда, оригінальні дизайнерські речі коштують немало… а як щодо того, щоб трохи поекспериментувати зі своїм старим гардеробом? Тим більше, що наступний рік багатий на різноманітні тренди, деякі з яких дозволяють перетворити старі речі, зробивши їх більш актуальними.

Ручна вишивка

У 2017 році розкішна ручна вишивка буде на піку популярності, нею дизайнери прикрасили сукні, спідниці, блузи, жакети, і навіть джинси. При цьому в моді будуть вишиті плаття та спідниці з природним орнаментом, квітами і золотими узорами, які виглядають просто чудово. Якщо говорити про джинси, то геометричний орнамент підійде найкраще, при цьому вишивка на джинсах буде також популярна, як і дірки і нашивки в цьому році. Цей тренд справжній модниці пропустити ніяк не можна.

Оздоблення хутром

Хутро в поєднанні з тонкими струмливими або напівпрозорими тканинами виглядає неймовірно розкішно. Хутряна обробка по низу сукні, пончо, спідниці, блузи, хутряний ремінь на шифоновій блузі – все це додасть вашому образу особливого шарму і вишуканості. При чому обробка може бути як з натурального, так і зі штучного хутра шириною від пари сантиметрів до 10-15 максимум. Але ж пришити до улюбленої сукні шматочок хутра зовсім не складно, правда?!

Рюші і мереживо

Звичайно, влітку хутро ні до чого. Але тут приходить або, точніше, залишається з минулого року інша тенденція – мода на мережива і рюші. При чому, рюші вже можуть бути не тільки великими, але й акуратно підкреслювати красу і жіночність вашої фігури тоненькою тасьмою з невеликими воланами. Прикрасити рюшами або воланом можна практично все.

Шнурівка

Вона буде актуальна всюди, як на футболці, майці, блузі, сарафані, так і на брюках, кардиганах, піджаках, взутті та верхньому одязі. Візьміть будь-яку обридлу річ, додайте шнурівку в будь-якому місці – на рукавах, талії, гомілках і ваш гардероб моментально поповниться актуальною і неймовірно модною річчю до наступного року.

Мундири

Новинка наступного року, і теж один з головних трендів, про який не варто забувати – це тема мундирів. При цьому зовсім не обов’язково шити або купувати мундир з запахом, навпаки цілком можна обійтися і простим жакетом або пальто, тільки його потрібно буде ще прикрасити відповідними хлястиками і шнурами.

Будьте в тренді разом з нами, а ми обіцяємо тримати вас в курсі всіх новинок моди!