Категорії
Зачіски, макіяж, манікюр

Кератинове випрямлення волосся: переваги та протипоказання

Кератинове випрямлення – це процедура по догляду за волоссям, яка не тільки кардинально змінює зовнішній вигляд (створюючи довготривалу укладку), але і робить пасма більш гладкими, блискучими, доглянутими і шовковистими.

Переваги:

Процес займає близько 3-4 годин і складається з наступних етапів: Ретельно очистити шкіру голови шампунем глибокого очищення. Видалити залишки засобів для укладання, бруд і шкірне сало.

З урахуванням типу волосся обирається кератин, який рівномірно розподіляється по всій довжині. Кератин не наноситься на коріння – він знаходиться на відстані 1-2 см.

Волосся сушать феном, потім ділять на пасма і випрямляють добре розігрітою праскою.

Переваги кератинового випрямлення волосся:

-відносно низька ціна;

-доглянутий вигляд;

-захищені локони;

-зменшує ймовірність утворення посічених кінчіків;

-легше розчісується та гладкі локони.

Протипоказання

Кератинове випрямлення не рекомендується при захворюваннях шкіри голови, під час вагітності та годування груддю, сильному випаданні або алергічних реакціях на компоненти складу.

Кому підходить кератин?

Тим хто має природне пористе та пухнасте волосся. Після процедури воно стає гладким, блискучим, прямим.

Якщо у вас тонкі пошкоджені локони які постійно плутаються. Їх важко носити розв’язаними і важко мити, після кератину волосся стає більш слухняним. Крім того, професійні засоби мають різну дію: одні додають м’якості, а інші усувають сухість і роблять рідке волосся густішим.

Наші майстри рекомендують послугу якщо ви:

-часто використовуєте праску, щипці, фени;

-маєте сухі, ламкі пасма;

-раптове погіршення стану волосся: тьмяний вигляд, втрата об’єму , блиску, гладкості;

-ваше волосся має посічені кінці.

Якщо ваше волосся сухе, ламке і схильне до електризації, рекомендується кератин, який більше для оздоровлення, ніж для випрямлення. Ця процедура облагородить пасма і зробить їх акуратними. Довірте своє волосся https://magic-hair.com.ua/ з багаторічним досвідом та професійними послугами.