Категорії
Поради Свята й подарунки

Як вибрати вдалий подарунок для вечірки Baby Shower?

подарки на Baby Shower и смотрины

Чи стояло колись перед ваминастільки непросте завдання, як вибір подарунка майбутній мамі на вечірку Baby Shower? Так, такі вечірки тільки входять у нас в моду, проте, з кожним роком вони стають все більш популярними. А ще крім них є звичні нам оглядини, принцип вибору подарунка на які – той самий. Як же вгадати з подарунком для майбутніх батьків і їхнього малюка, щоб він не просто сподобався, але і був корисним? – Порадами діляться експерти магазину rechi-dlya-malechi.com.ua.

Який він – вдалий подарунок на Baby Shower?

Якщо ви хочете зробити дійсно хороший подарунок на Baby Shower або оглядини, ви повинні прийняти той факт, що він не завжди буде самим особливим на вечірці. У більшості таких випадків найвдаліші і найдбайливіші подарунки – це ті, які економлять молодим батькам гроші або час (або будь-яким іншим чином полегшують їм життя). Вони можуть не бути дуже оригінальними і не викликати купу посмішок і оплесків, але ними будуть користуватися, згадуючи вас.
Подарунок на Baby Shower: безпрограшні варіанти

Загляньте в wish-list майбутніх батьків

Майбутні батьки дійсно сильно переживають, чи буде у них все те, що необхідно малюкові. Тому дуже гарною ідеєю стане вибір подарунка з їхнього списку побажань. І чим більший цей подарунок, тим краще. Якщо ви даруєте самі, виберіть щось із постільної білизни, аксесуарів, одягу. Навіть такі дрібниці в подарунок позбавлять майбутніх батьків від зайвих витрат.

А якщо ви даруєте компанією, виберіть подарунок побільше і подорожче (коляску, пеленальний столик, автокрісло, столик для годування). Головне, купуйте те, що необхідно, а не просто те, що сподобалося вам в магазині.

Виберіть щось сентиментальне

Якщо ви все ж хочете відзначитися своїм подарунком, подаруйте що-небудь для спогадів. Це може бути фотокнига з майбутньою мамою в положенні або в стилі love-story, книга на тему «Мама і малюк», щоденник для новонародженого, набір красивих фоторамок або курси для молодих батьків. Якщо ви добре знаєте родину, можете подарувати і щось унікальне: боді з прикольним принтом, мобіль на ліжечко ручної роботи… Але це лише в тому випадку, якщо ви впевнені, що майбутнім батькам дійсно таке сподобається.

Подарункові сертифікати – завжди вдалий вибір!

Молодим батькам дійсно доведеться витратитися на малюка. І якщо при цьому, вибираючи подарунки, ви все ж можете не вгадати, то з подарунковою карткою точно не прогадаєте! Просто виберіть сертифікат від хорошого дитячого або сімейного магазину, а батьки вже самі куплять від вас в подарунок те, що їм дійсно подобається і потрібно. І чим довшим буде термін дії сертифіката, тим краще! Адже обновки потрібні будуть крихітці не тільки відразу після народження.

А як на рахунок підгузників?

Так, майбутні мами, вагітні вперше, можуть не відразу оцінити такий подарунок, як пачка підгузників (або торт з підгузників). Мовляв, складати це все нікуди, а раптом не підійде і т.д. Насправді ж після народження малюка будь-яка мама скаже, наскільки корисними були такі подарунки.

Підгузки – прекрасний подарунок з трьох причин:

1. Вони економлять гроші. Адже молоді батьки в будь-якому випадку будуть на них витрачатися.

2. Вони економлять час. Адже замість того щоб терміново бігти в магазин чи аптеку, молоді батьки зможуть дістати нову пачку із засіків і далі насолоджуватися часом з малюком.

3. Вони ніколи не пропадуть. Навіть якщо з якоїсь причини підгузники молодій сім’ї не знадобляться, завжди знайдуться ті, кому вони потрібні. Зараз продати упаковку підгузників – не проблема, а на ці гроші молоді батьки зможуть купити те, що потрібно їхній дитині.

Дотримуйтесь цих порад при виборі подарунка для майбутніх батьків, і ви не прогадаєте!