Категорії
Здоров'я та догляд за собою

Крем для сухої шкіри від Lancome

Шкіра кожної людини має свої індивідуальні особливості та потреби, в залежності від її типу та стану. Тому так важливо правильно підібрати догляд для сухої шкіри, адже від цього, в першу чергу, залежить її здоров’я та краса.

Типи шкіри та їх особливості

Загалом дерму розділяють на 4 основні групи:

  • нормальна – шкіра з ідеальним внутрішнім обміном;
  • жирна – з підвищенням продукуванням підшкірного жиру;
  • суха – з ослабленим ліпідним бар’єром;
  • комбінована – з жирною шкірою в Т-подібній зоні (на лобі, носі та підборідді) та нормальною або сухою на інших ділянках.

Також окремими групами відокремлюють проблемну та в’янучу дерму, адже вони також мають свої особливі потреби.

Суха шкіра характеризується дуже тонким ліпідним бар’єром, який утримує вологу всередині клітин. Через недостатній рівень зволоження  вона часто вкривається сухими кірочками, мікротріщинами та запаленнями, з’являється відчуття стягнення та печіння. Тому так важливо регулярно відновлювати вологу всередині клітин і не допускати їх пересихання. Впоратися з проблемою допоможе спеціалізований крем для сухої шкіри, який дбає про неї і вдень, і вночі.

Крем для сухої шкіри від Lancome

Французький бренд Lancome пропонує відразу кілька рішень для зволоження і відновлення сухої шкіри. 

Absolue Rich Cream

Absolue Rich Cream – відновлюючий крем для сухої шкіри з унікальними активними речовинами. В його основі – екстракт Grand Rose, отриманий відразу з трьох видів троянд – стопелюсткової, Ланком і дамаської. Завдяки легкій текстурі він легко поглинається шкірою, не залишаючи після себе відчуття липкості чи стягнення. Вже після першого використання Absolue Rich Cream ваша шкіра буде відмінно зволоженню, гладенькою та матиме здоровий, природний блиск. 

Hydra Zen Day Cream Dry Skin

Hydra Zen Day Cream Dry Skin – крем для сухої шкіри, з насиченою текстурою та приємним ароматом. Він збагачений олією каріте, яка відновлює природний ліпідний бар’єр та не дає дермі пересихати протягом дня. Також Hydra Zen Day Cream Dry Skin дбає про захист шкіри від негативних впливів навколишнього середовища протягом всього дня. 

Hydra Zen Night Cream

Hydra Zen Night Cream – насичений нічний крем, який гармонійно доповнює денний догляд за сухою шкірою. Він збагачений оліями рису і кунжуту, які легко поглинаються дермою і діють в глибоких шарах епідермісу. Цей крем створює на шкірі ліпідний бар’єр ідентичний натуральному, який захищає її від пересихання протягом дня. Також Hydra Zen Night Cream стимулює власний імунітет шкіри та збільшує її опірність негативним впливам навколишнього середовища. 

Lancome дбає про здоров’я вашої шкіри, тому продукція цього бренду виготовляється виключно на натуральній основі. Природні олії та рослинні екстракти в засобах догляду допомагають розкрити власний потенціал дерми та зробити її більш здоровою і захищеною протягом дня. З Lancome ваша шкіра завжди буде гарною, пружною та оксамитово-ніжною в будь-якій ситуації.