Категорії
Мода і стиль Поради

Тренд Athleisure: що це таке і як його носити?

як носити тренд Athleisure

Більше ніж будь-коли, сьогодні наше зайняте і насичене життя вимагає зручного і практичного одягу. Але жертвувати стилем при цьому – звичайно ж, не варіант. То як же поєднати і моду, і функціональність, і створити шикарний, але зручний і повністю носибельний look? Athleisure – ось наша відповідь.

Перетворюючи спортивний одяг на повсякденний, тренд athleisure стирає межі між речами, які ви б носили в спортзал, і casual одягом. Тобто, чи виходите ви з тренування, чи вийшли на прогулянку, ваш образ в стилі athleisure підійде і для того, і для іншого. Вам не потрібно переодягатися по кілька разів на день або страждати на підборах по кілька годин поспіль – ось, чому цей модний бум продовжує набирати обертів.

Так що ж таке Athleisure?

Термін «athleisure» вже є в словниках і означає «casual одяг, призначений як для спорту, так і для повсякденних образів». Та цей опис не розкриває в повному обсязі поняття тренду athleisure. Його краса в тому, що він і практичний, і неймовірно модний. Він відображає зміну в стилі нашого життя – насичені будні, прагнення займатися спортом і своїм здоров’ям, не заганяти себе у вузькі стандарти класичних суконь. Це легкий і стильний тренд, на який безперечно варто витратитися!

При цьому ваші обновки для стилю athleisure не стануть черговими трендовими речами, які ви купили, і через сезон вже не носите. Це стильний і зручний спортивний одяг, який ви будете поєднувати з повсякденними речами для створення модних і максимально практичних образів. Купити трендовий спортивний одяг для жінок ви зможете на сайті vsisvoi.ua. А також скористайтеся запропонованими нижче порадами консультантів даного інтернет-магазину на тему того, як створювати свої модні образи в стилі athleisure.

як носити тренд Athleisure

Змішуємо моду і функціональність

Для створення athleisure образів вам потрібно навчитися комбінувати звичайний одяг (джинси, шкіряна курточка, каблуки) зі спортивним (легінси, кросівки, спортивний топ), створюючи збалансований look. Для цього найкраще підійдуть спортивні речі з якісних, красивих тканин, можливо, з модним декором. Тоді їх буде нескладно доповнити модним casual одягом з вашого гардеробу.

Одягаємося згідно приводу

Так як тренд athleisure передбачає активне використання спортивного одягу, ви повинні розуміти, де буде доречним такий образ, а де ні. Звичайно ж, стиль athleisure не підійде для співбесіди на роботу або весілля, проте стане відмінним вибором для вечірньої прогулянки або активних вихідних в місті. Тут діє одне просте правило: чим формальніший привід, тим менше спортивного одягу на вас повинно бути. І навпаки, чим простіший привід, тим більше функціонального (спортивного) одягу ви можете одягти.

Додаємо аксесуари

Зробіть свій athleisure look завершеним, підібравши до нього відповідні аксесуари. Дотримуйтеся спортивної простоти, але внесіть нотку своєї індивідуальності. Для образу в стилі athleisure підійдуть окуляри авіатори, бейсболки, рюкзаки, напульсники… Не забудьте і про прикраси – вони привнесуть вуличного стилю в спортивний образ. Тільки не переборщіть з ними: пари сережок-кілець або простого намиста з тонкого ланцюжка цілком достатньо.

як носити тренд Athleisure

Тренд Athleisure: що варто і не варто робити?

• Додавайте предмети спортивного одягу в свій повсякденний гардероб, щоб створювати збалансовані образи в стилі athleisure.

• Будьте креативні і експериментуйте зі змішуванням стилів sport і casual, а також з багатошаровістю.

• Дотримуйтесь сезонних трендів спортивного одягу.

• Комбінуйте модні матеріали (як джинс і шкіра) зі спортивними тканинами.

• Для образів в стилі athleisure одягайте тільки чисті спортивні речі в хорошому стані.

• Не одягайте нічого з того, що б ви одягли на тренування.

• Не забувайте доповнювати образ прикрасами і аксесуарами.

• Не забувайте про свій власний, індивідуальний стиль, і вплітайте його в athleisure.

• Не перестарайтеся з яскравими кольорами і принтами.

Як носити тренд Athleisure?

• Одягайте спортивні речі під звичайний одяг з вашого гардеробу. Наприклад: спортивний топ під шкіряну куртку або легінси під шикарне пальто.

• Носіть кросівки і спортивні шльопанці, як повсякденне взуття.

• Щоб зробити легінси доречними для вулиці, одягайте їх з подовженими туніками або сорочкою, зав’язаною на стегнах.

• Якщо у вас на роботі не дуже жорсткий дрес-код, ви можете носити тренд athleisure і в офіс. Для цього замініть звичний піджак стильним бомбером або одягніть спортивну футболку під діловий костюм. Ще одне вдале поєднання – кроп топ і брюки з високою талією.