Категорії
Поради Свята й подарунки Стосунки

Найкращий спосіб відсвяткувати День Валентина для кожного знаку Зодіаку

14 лютого швидко наближається, і багато хто з нас уже починає задумуватися про те, як святкувати цьогорічний День Закоханих, як вітати свою другу половинку. Насправді є безліч способів відзначити День Валентина – все залежить від темпераменту вашої пари. Тим не менш, мають значення і ваші знаки Зодіаку: вони підкажуть, що краще вибрати, і яке свято більше сподобається вам та вашій парі.

Найкращий День Валентина для кожного знаку Зодіаку

Водолій: Зробити щось незвичайне

Правду кажучи, ви не в захваті від того, що всі свої почуття потрібно показати лише за один день. Тим більше, що ви і так робите це постійно. Тому в День Закоханих ви напевно вважаєте за краще зробити щось незвичайне, не властиве цьому святу і типовим побаченням: зібратися з друзями і влаштувати «анти-валентинську вечірку», провести вечір у родинному колі, відсвяткувати вдвох абсолютно по-своєму і без солодкої романтики.

Риби: Створити щось разом

Ви – величезний романтик, а День Валентина розкриває вашу натуру ще сильніше! Вам подобаються гарні жести, але у справжньому захопленні ви будете, якщо проведете День Закоханих, створюючи щось разом зі своєю другою половинкою. Якщо це буде пов’язано з творчістю – ще краще, адже так ви зможете якнайкраще висловити свої почуття. Але підійде, в принципі, будь-яке заняття, аби ви робили це разом!

Овен: Спільна пригода

Ви відкриті до будь-яких ідей, але сподіваєтесь, що цей день буде незабутнім. Якщо буде така можливість, вам сподобається бути в русі і разом дослідити щось нове, тому невелика поїздка в нову локацію може стати вашою ідеальною пригодою.

Телець: Побалувати себе

Ви рідко дозволяєте собі витрачатися на те, в чому немає необхідності. Але День Валентина – чудова нагода зробити це. Ви хочете подарувати своїй другій половинці всю свою увагу та найкращі подарунки, і того ж очікуєте у відповідь. Тому вечеря у хорошому ресторані зі смачним вином – це те, що вас справді порадує у День Закоханих.

Близнюки: Пізнати одне одного ще краще

Вам все одно, що робити, аби цей день ще сильніше зблизив вас. Ви не хочете нудьгувати, а бажаєте зайнятися чимось, що запам’ятається надовго і зробить ваш зв’язок ще міцнішим. Тому вам підійде вечір удвох із можливістю поговорити про те, що цікаво вам та вашій другій половинці. Цікава гра, в якій потрібно ставити запитання, стане чудовим доповненням до вашого побачення.

Рак: Відтворити чудові спогади

День Закоханих – одне з найулюбленіших ваших свят. Але ви не бажаєте витрачати купу зусиль на його організацію. Та й багато вам не потрібно – лише увага своєї другої половинки. Тому вам так сподобається вечір, який нагадає вам двом про ті чудові моменти, які ви пережили разом. Наприклад, як було б чудово відтворити ваше перше побачення!

Лев: Вийти в люди, щоб показати, яка ви чудова пара

Леви дуже люблять увагу, і День Валентина для них – ідеальна нагода вийти в люди, щоб показати себе та свою другу половинку. Для цього найкраще підійдуть великі кафе та ресторани, а також клуби. Якщо ж у вас немає можливості відвідати таку локацію, нарядіться для святкування вдома, але обов’язково зробіть кілька красивих фото вашої прекрасної пари та поділіться ними у соцмережах.

Діва: Розслабитися і перестати все контролювати

Діви часто намагаються все контролювати. Але в День Валентина ви можете собі дозволити розслабитися і, напевно, отримаєте задоволення від того, що хтось спланує свято за вас. Ви хочете, щоб про вас подбали і зробили те, що ви робите для оточуючих цілий рік. Тому, якщо ваш партнер спланує весь день так, щоб все оберталося навколо вас, ви будете від такої уваги просто в захваті.

Терези: Класичне побачення

У День Закоханих ви віддаєте перевагу класиці. Романтична вечеря з квітами та добре проведений час за нею – найкраще побачення для вас. І нічого, що інші можуть вважати це банальним, вам подобаються троянди, пісні про кохання та біжутерія у формі серця. Все, що ваша пара зробить для вас щиро, з турботою і любов’ю, ви неодмінно оціните.

Скорпіон: Просто добре провести час разом

Скорпіони, безумовно, дуже пристрасні, але вони не вважають, що мають святкувати День Валентина просто тому, що так прийнято. Ви, напевно, хочете зробити цей вечір дуже інтимним, але й неординарним. Наприклад, можна забронювати гарну квартиру чи готель, щоб провести романтичний час удвох. А якщо ваша друга половинка подарує вам щось зроблене власними руками або з особливим задумом, ви будете на сьомому небі від щастя.

Стрілець: Відкрити щось нове для себе разом

Ви хотіли б зблизитися, відкриваючи щось нове разом і потім обговорюючи це. Поїздка в нове місце, де ви ще не бували, або навіть прогулянка новими місцями в місті стане саме тією маленькою пригодою, яку ви хотіли б розділити зі своєю другою половинкою.