Категорії
Свята й подарунки

Великодні яйця з сюрпризами для всіх рідних та близьких вам людей

Так, у нас не прийнято дарувати подарунки на Великдень. Але ми пропонуємо вам все ж приділити трохи більше уваги своїм рідним та близьким людям у це свято, приготувавши для кожного з них такі ось великодні яйця з сюрпризом! Такий подарунок не вимагатиме великих витрат грошей та часу, проте, повірте, кожен буде неймовірно радий отримати на Великдень таке яєчко.

Напишіть від руки або роздрукуйте на красивому кольоровому папері повідомлення для кожного одержувача. Це може бути привітання, вірш чи просто побажання близькій людині. Ще одна ідея – ви можете роздрукувати різні передбачення, а потім кожен навмання витягне своє великоднє яєчко з пророкуванням. Упевнена, така маленька розвага дуже сподобається всім вашим гостям на Великдень!

Раніше ми вже викладали подібні інструкції – як основу можна використовувати очищену яєчну шкаралупу або зробити великоднє яйце з пап’є-маше. Обидва варіанти дуже легко декорувати: тут вже вам вибирати, як виглядатиме ваш подарунок. Яєчну шкаралупу можна пофарбувати, як завгодно – будь-який із традиційних чи нетрадиційних способів фарбування яєць на Великдень згодиться. Якщо ж ви робитимете великоднє яйце з пап’є-маше, прикрасити його можна як кольоровим папером, так і різними дрібничками для поробок та скрапбукінгу.

великодні яйця з передбаченнями

Щоб ваш подарунок виглядав ще привабливіше, його можна запакувати в просту картонну коробочку, виклавши на її дно трохи сіна, сітку-павутинку для декорування, сизаль або тонкий, злегка зім’ятий папір. Оберніть коробочку атласною стрічкою та сміливо вручайте подарунок. Повірте, ніхто не залишиться байдужим!