Категорії
Поради

Кілька хороших причин замінити приліжкові тумбочки комодами

комоди замість приліжкових тумбочок

Спальня (як, в принципі, і ванна кімната) – це те місце в будинку, де ми можемо сховатися від навколишнього світу і по-справжньому відпочити. Саме тому її ми намагаємося зробити не просто красивою, але і максимально затишною. І меблі тут відіграють далеко не останню роль, особливо велике зручне ліжко і тумбочки, які стоять біля нього.

А чому б не замінити ці крихітні приліжкові тумбочки, на яких вічно нічого не поміщається, невеликими комодами? Звучить дивно? Насправді таке рішення може стати дійсно практичним і зручним, зробити вашу спальню менш захаращеною і по-справжньому затишною. Тим більше що на комоди ціни в iнтернет магазинi lux-mebli.net дуже приємно радують! Тут ви зможете вибрати меблі, які ідеально впишуться в вашу спальню по стилю і задовольнить вас за функціональністю.

Все ще впевнені, що комоди замість тумбочок – це зручно? Подумайте ще раз, ви напевно оціните ці переваги…

Чому приліжкові тумбочки варто замінити комодами?

Причина 1: Більш раціональне використання прикроватного простору

Якщо у вас не дуже простора спальня, і вільного місця в ній не так вже й багато, саме комоди з боків ліжка допоможуть його заощадити. Приліжкові тумбочки за своїм форм-фактором маленькі, і практично нічого не вміщують, в той час як навіть самий малогабаритний комод зможе вмістити в себе набагато більше, та й поверхня у нього в будь-якому випадку буде більшою, а значить, на нього ви зможете покласти все необхідне. Таким чином виходить, що тумбочки, хоч і займають менше місця, але не використовують цей простір ефективно, на відміну від комодів.

Причина 2: Більше простору для необхідних речей

Так, ми згадували про це вище: через компактність тумбочок на них вічно не поміщається все, що ми б хотіли розмістити біля ліжка. І в цьому випадку комоди також стають вдалою альтернативою їм. У вас буде достатня площа функціональної поверхні, на якій можна буде розмістити і настільну лампу, і книгу, і телефон, і стакан води. Крім того, поруч буде кілька містких скриньок, в які можна скласти ще багато всього, що вам може знадобитися ввечері, вночі або вранці.

Причина 3: Менша потреба в інших меблях

Так, комоди місткі, і з цієї їхньої переваги випливає наступна – маючи два комоди в спальні, вам потрібно буде набагато менше інших меблів. І мова не тільки про економію на їх покупці – вам не доведеться захаращувати іншими предметами меблів дорогоцінний простір спальні.

Причина 4: Більш гармонійний і збалансований інтер’єр

А ще комоди виглядатимуть набагато гармонійніше поруч з великим ліжком, ніж маленькі тумбочки, роблячи інтер’єр більш збалансованим. Естетично таке поєднання виглядає набагато вдаліше, особливо якщо вам вдасться підібрати комоди по висоті ліжка.

Так як спальня – місце, де ми хочемо по-справжньому відпочити, вона повинна бути затишним і гармонійним простором. Захаращена спальня ніколи не дасть можливості до кінця розслабитися, але комоди здатні вирішити цю проблему. У них поміститься все, що потрібно, а значить, в спальні завжди буде чисто і затишно. А за рахунок того, що комоди позбавлять вас від потреби купувати багато інших меблів, ви зможете зробити свою спальню максимально просторою.